середа, 6 травня 2020 р.

УВАГА! ДИСТАНЦІЙНЕ НАВЧАННЯ
ЗАВДАННЯ З УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ  ТА ЛІТЕРАТУРИ
06.05.20

5- Б, А класи
Тема: РМ. Письмовий твір-есе на тему, пов'язану з життєвим досвідом.
Завдання: опрацюйте матеріал з правилом на с. 152, усно розгляньте  текст вправи 340 (зразок есе). За пам'яткою на с.153 напишіть власне есе (твір) на тему: "Дистанційне навчання: складно чи ні?" Сфотографуйте й відправте на перевірку за електронною адресою samchukoa@gmail.com або на Viber (вкажіть своє прізвище на роботі). Робота розрахована на 2 уроки!


6-Б клас
Тема: Відмінювання присвійних займенників.
Завдання: перегляньте відеоурок на  YouTube каналі за покликанням  
https://www.youtube.com/watch?v=PCrcuRZBp4A   Прочитайте правила з п.44; виконайте вправу 497 ( в зошиті як домашню роботу).


8-Б клас
Тема:  В.Чемерис. "Вітька +Галя або Повість про перше кохання" - гумористичний твір про життя й пригоди школярів. Тема та основна думка повісті.
Завдання:   прочитайте уривок твору  с.221-233. Складіть  4 запитання із відповідями на них за змістом прочитаного й перешліть на перевірку.

11 -В клас
Тема: Украінська стоічна поезія. Василь Стус. Життя і творчість. Мотиви віршів "Крізь сотні сумнівів я йду до тебе", "Господи, гніву пречистого..."
Завдання: опрацюйте матеріал за підручником (с. 234-235), перегляньте відеоуроки 
на  YouTube каналі за покликаннями  https://www.youtube.com/watch?v=4RK0R6raZPo та  https://www.youtube.com/watch?v=Ect_yo7ocOk (обов'язково!).

Письмово складіть до кожного з віршів (с. 236-237) літературний паспорт. Сфотографуйте й відправте на перевірку за електронною адресою samchukoa@gmail.com  (вкажіть своє прізвище на роботі).
Увага! Попередню контрольну роботу передали не всі. Чекаю.
Увага! Чекаю СЬОГОДНІ на пропозицію про вірші напам'ять (повідомить староста чи заступник).


БАЖАЮ УСПІХІВ! ІЗ ЗАПИТАННЯМИ  ЗВЕРТАЙТЕСЯ В КОМЕНТАРІ)

Немає коментарів:

Дописати коментар